Decoratie Bourgeois S5482

Verven

Bij Bourgeois kunt u terecht voor alle verven: binnen- en buitenmuurverf, transparante houtveredeling (oliën), metaalbehandeling, solventgedragen lakken, watergedragen lakken en vloerverf, bordverf en magneetverf, …

Decoratie Bourgeois S207325
Decoratie Bourgeois S207325

Verf op maat

Al onze verven kunnen in meer dan 8000 kleuren bekomen worden daar wij over een eigen verfmachine beschikken. Dit heeft als voordeel dat we steeds een verf op maat kunnen maken die passend is met andere elementen van uw woning.

Met behulp van ons instrument om kleuren te scannen kunnen we nauwkeurig de kleuren van deze elementen bepalen. Of zag u een kleur die u heel graag in verf wenst, ook dit kunnen we voor u maken!

Decoratie Bourgeois D5467
Decoratie Bourgeois D5467

Betrouwbaar en deskundig advies

U vindt bij ons niet alleen kwalitatieve verf, maar ook ideeën over kleur, want weten welke verf op welke ondergrond hoort, is vakkennis, maar weten welke kleur een ruimte het meest tot zijn recht laat komen, dat is niet voor iedereen weggelegd!  Door diverse studies en praktijkervaring mogen we spreken van kleurconsulent op alle vlakken. In onze winkel geven wij gratis advies voor kleurgebruik in uw woning. U kan ook verschillende kleurstalen mee naar huis nemen.

Indien gewenst komen wij bij u thuis en helpen wij u bij het kiezen van dé beste kleuren voor uw interieur, aangepast aan uw stijl en persoonlijkheid.

Kleuradvies kost bij Decoratie Bourgeois 90€ maar naast het advies ontvangt u ook een waardebon van 50€. Deze kan u dan gebruiken bij aankoop van materialen.

Wij werken samen met Trimetal, Sikkens, Pure and Original, Herbol, Classidur

Decoratie Bourgeois S207394

Professioneel kleuradvies?

Eeuwige twijfelaar? Doe een beroep op ons deskundig advies en laat ons de beste kleuren voor u kiezen.

Meer info
Decoratie Bourgeois S207300

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste kleur- en stijltrends. Mis geen enkele tip van onze professionele interieurstyliste.

Decoratie Bourgeois S207300

Smaken en stijlen verschillen. Kies jouw favoriete kleurencombo?