Decoratie Bourgeois D5333

Over ons

Decoratie Bourgeois is een eigentijds, flexibel en dynamisch schildersbedrijf met vele tevreden klanten over heel Vlaanderen. Onze service is gefocust op wat de klant verlangt. Zowel voor, tijdens, als na de werken. Een perfecte afwerking met de beste producten is bij ons vanzelfsprekend!

Een ware thuis voor de doe-het-zelver

Voor de doe-het-zelver hebben wij in onze winkel alle nodige materialen ter beschikking. Behangafstomer, bouwdroger, behangtafel, woodboy, tapijtreiniger zijn ook bij ons te huren. We zijn gekend voor onze service en zijn altijd bereid om u alles van naaldje tot draadje uit te leggen.

Wij realiseren dromen en garanderen hoogstaande kwalitatieve resultaten. Wij doen zowel binnen- als buitenschilderwerken en totaalconcepten (schilderwerken, vloerbekleding en raamdecoratie). Met onze eigen verfmengmachine maken wij het kleur van uw wens.

Ook dit nog...

Naast onze verf en behang hebben we nog onze gordijnen. Alle soorten: van glasgordijnen tot lamellen. Alles wordt uitgelegd, documentatie wordt meegegeven en wij komen bij u ter plaatse om alle mogelijkheden te bespreken. En dit alles telkens met een vrijblijvende offerte! Het opmeten en de plaatsing mag u tevens ook GRATIS bij ons verwachten. Wij werken steevast met kwaliteitsvolle materialen, inclusief garantie die oploopt tot wel 10 jaar!

Ontdek onze website en kom bij ons langs om samen uw dromen te bespreken.
Frederic en Brenda

Decoratie Bourgeois S207394

Professioneel kleuradvies?

Eeuwige twijfelaar? Doe een beroep op ons deskundig advies en laat ons de beste kleuren voor u kiezen.

Meer info
Decoratie Bourgeois S207300

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste kleur- en stijltrends. Mis geen enkele tip van onze professionele interieurstyliste.

Decoratie Bourgeois S207300

Smaken en stijlen verschillen. Kies jouw favoriete kleurencombo?