Decoratie Bourgeois S207370

Overgordijnen

Overgordijnen hebben een aankledende of eerder decoratieve functie. Ze zorgen voor een mooie afwerking van uw ramen en bepalen mee het beeld van uw interieur.

Inside Blinds Overgordijnen 34 (1)
Inside Blinds Overgordijnen 34 (1)

Mooie afwerking

Geef de ruimte een luchtige look met overgordijnen in een lichte kleur, of ga voor een romantische look met donkere, warmere kleuren. Met overgordijnen transformeert u uw kamer in 1-2-3.

Warmteregeling

De gordijnen kunnen ook dienen om de warmte binnen of buiten te houden, gevoerd of ongevoerd. Maak evenwel je keuze tussen één van onze modieuze opties: gordijnen in wave, of met dubbele of enkele plooi, platte plooi of zeilringen. Gelijk wat je kiest, overgordijnen zijn altijd even elegant en mooi.

En nog beter: bij ons kan je evenwel terecht voor brandwerende stoffen.

Decoratie Bourgeois S207349
Decoratie Bourgeois S207349

W.E.T.

Bij Decoratie Bourgeois kan je ook W.E.T. aan je bestelling toevoegen. W.E.T. -Water Eliminiation Technique- is een exclusieve vlek- en vochtwerende behandeling waardoor vlekken geen kans meer krijgen.

Vuil dringt niet meer door in de vezel. Vuilresten kunnen daardoor snel en makkelijk verwijderd worden met een minimum aan reinigingsmiddelen. En vloeistoffen? Die druipen gewoon naar beneden wanneer ze met de stof in contact komen. Reinigen is vervolgens heel makkelijk, een beetje keukenpapier is zelfs voldoende.

Realisaties

Wij werken samen met Inside, Copahome, Chivasso (JAB), House of Hapiness (Vriesco), Toppoint, Boelaert & Moens & House of Happiness.

Decoratie Bourgeois S207300

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste kleur- en stijltrends. Mis geen enkele tip van onze professionele interieurstyliste.

Decoratie Bourgeois S207300

Smaken en stijlen verschillen. Kies jouw favoriete kleurencombo?