Welkom bij Decoratie Bourgeois

Decoratie Bourgeois is een eigentijds, flexibel en dynamisch schildersbedrijf met vele tevreden klanten over gans Vlaanderen. Onze service bestaat uit datgene wat de klant verlangt. Zowel voor, tijdens, als na afloop van de werken! Dankzij onze professionele aanpak hebben wij oog voor detail. Een perfecte afwerking met de beste producten is bij ons vanzelfsprekend!

Wij realiseren dromen en staan garant voor resultaat en kwaliteit. Wij doen zowel binnen- als buitenschilderwerken en totaalconcepten (schilderwerken, vloerbekleding en raamdecoratie)

Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren: 0478825986.

Voor de doe-het-zelver hebben wij in onze winkel uiteraard alle materialen ter beschikking. Met onze eigen verfmengmachine maken wij het kleur van uw wens. Alle benodigdheden om tot een schitterend eindresultaat te komen, kan u bij ons verkrijgen. Behangafstomer, bouwdroger, behangtafel, woodboy, tapijtreiniger zijn ook bij ons te huren. We zijn gekend voor service en zijn altijd bereid om u alles van naaldje tot draadje uit te leggen, iets wat toch van belang is!

Naast onze verf en behang hebben we nog onze gordijnen. Alle soorten: van glasgordijnen tot rolgordijnen, van duo-rolgordijnen tot vouwgordijnen, van overgordijnen tot vlinderjaloeziën, lamellen en dergelijke kan je in onze winkel bewonderen. Alles wordt uitgelegd, documentatie wordt meegegeven en er wordt bij u ter plaatse gekomen om de mogelijkheden te bespreken, telkens met een vrijblijvende offerte! Het opmeten en de plaatsing mag u tevens ook GRATIS bij ons verwachten. Wij werken met degelijke materialen waarbij garanties oplopen tot 10 jaar!!!

Neem gerust een kijkje bij onze realisaties, of kom bij ons langs zodat we u alvast kunnen laten dromen van uw toekomstplannen.

 

Frederic en Brenda