Verven

Bij Bourgeois kunt u terecht voor alle verven: binnen- en buitenmuurverf, transparante houtveredeling (oliën), metaalbehandeling, solventgedragen lakken, watergedragen lakken en vloerverf, bordverf en magneetverf...

Al onze verven kunnen in meer dan 8000 kleuren bekomen worden daar wij over een eigen verfmachine beschikken. Dit heeft als voordeel dat we steeds een verf op maat kunnen maken die passend is met andere elementen van uw woning.

Met behulp van ons instrument om kleuren te scannen kunnen we nauwkeurig de kleuren van deze elementen bepalen. Of zag u een kleur die u heel graag in verf wenst, ook dit kunnen we voor u maken!

U vindt bij ons niet alleen kwalitatieve verf, maar ook ideeën over kleur, want weten welke verf op welke ondergrond hoort, is vakkennis, maar weten welke kleur een ruimte het meest tot zijn recht laat komen, dat is niet voor iedereen weggelegd!  Door diverse studies en praktijkervaring mogen we spreken van kleurconsulente op alle vlakken. In onze winkel geven wij gratis advies voor kleurgebruik in uw woning. U kan ook verschillende kleurstalen mee naar huis nemen.

Indien gewenst komen wij bij u thuis en helpen wij u bij het kiezen van dé beste kleuren voor uw interieur, aangepast aan uw stijl en persoonlijkheid.

Steeds GRATIS kleuradvies bij u thuis*   (*bij aankoop van materiaal/verf/behang)

 

Wij werken samen met Trimetal, Flamant, Boss, Sikkens, Herbol, Pure and Original ...