Vloerbekleding

Wij plaatsen voor u allerhande soorten vloerbekleding: tapijt, vinyl, laminaat, kurk, marmoleum en zelfs massief parket. Een aangepaste vloer binnen ieders budget.

Tapijt

Bij Bourgeois kunt u zowel terecht voor kamerbreed tapijt als voor een passend vloerkleed als
afwerking van uw interieur. Ook voor uw gazon hebben wij de geknipte oplossing: grastapijt. Voordelen: geen insecten, altijd groen, praktisch geen onderhoud, ... Voor professionele doeleinden kunnen wij u ook de juiste vloerbedekking aanbieden: beurstapijt. Tevens bij ons te verkijgen zijn ecologisch tapijt en cocostapijt.

Zelfs mensen met een allergie tegen stof, kunnen wij behelpen!

Merken waarmee wij samenwerken:
Lano, Desso, Louis De Poortere, Balta, Live in – Campaert

Vinyl en lynoleum

Vinylvloeren of linoleum zijn opnieuw erg in trek. Het is de ideale vloerbedekking om een persoonlijke toets te geven aan uw interieur. Vinylvloeren zijn eindeloos combineerbaar met andere materialen door het ruime kleurenaanbod. Voordelen van deze vloerbedekking zijn:
gemakkelijk onderhoud, sterke toplaag, comfortabel, veerkrachtig, warm en mooi door de vele dessins.

Dit kan zowel gekleefd worden als zwevend gelegd.

Merken waarmee wij samenwerken:
Novilon, Tarkett, Forbo

Laminaat

Bij Bourgeois wordt gewerkt met het laminaat van de bekende producent Quickstep, alsook Meister. Daarbij wordt het systeem van Uniclic/Unilink gebruikt: Unilink/Uniclic is een revolutionair systeem voor het plaatsen van laminaatvloer zonder het gebruik van lijm. Dankzij de ingenieuze tand- en groefvorm kunnen de panelen eenvoudig in elkaar geklikt worden. Door middel van groeven kunnen de planken heel moeilijk uit elkaar getrokken worden, een sterke vloer gegarandeerd!

Massief parket

Massief parket bestaat uit massieve houten planken die in verschillende parketsystemen kunnen gelegd worden. Verschillende houtsoorten kunnen hiervoor gebruikt worden:
Eik, Bamboe, Wengé, Afzelia, Padouck, Notelaar, Olm, Teak, Merbau, Afrormosia, Kerselaar, Es...

Wij werken samen met Meister, Quickstep enz...