Squid

Squid is een textiel met een mooie, natuurlijke uitstraling. De unieke textuur maakt het bovendien praktisch in onderhoud en geschikt voor elk interieur en type architectuur. Onze vijf kleuren zijn precies gekozen zodat Squid ook perfect bij uw inrichting past.

Mooi en praktisch

Squid heeft haar unieke textuur te danken aan haar productietechniek. Het textiel wordt geweven met polyester garens en geniet zo van een zachte en warme uitstraling. Ondanks de textielstructuur is Squid eenvoudig te reinigen. Yoghurt, confituur, choco, en mayonaise verwijder je zonder problemen. Daarnaast is Squid ook vocht- en hittebestendig en kan het worden toegepast op HR++(+)-glas of hoogrendementsglas.

Voor elk interieur

Dankzij het minimalistische karakter van Squid past deze raamdecoratie binnen elk interieur en bij elk type architectuur. De vijf kleuren zijn heel precies gekozen zodat ze ook bij jouw interieur aansluiten. Laat je inspireren door het effect van Squid in de kleuren Chalk, Bone, Oak, Ash en Rock op de inspiratiepagina.

Bovendien maakt de eenvoudige installatiemethode eender welk ophangsysteem overbodig. Bekleed je raam met echt textiel op de meest eenvoudige manier.