Rolgordijnen

Een standaard rolgordijn bestaat eigenlijk niet meer. Net als bij gewone overgordijnen heeft u bij rolgordijnen ook de keuze uit vele kleuren, stoffen, motieven, prints en toepassingen.

Er zijn verschillende types van rolgordijnen:

Transparante rolgordijnen

Wilt u graag het licht filteren dan zijn er transparante rolgordijnen, die u voor een verdonkerend effect kunt combineren met een verduisteringsrolgordijn.

Compact cassettesysteem

Heeft u misschien een raam dat weinig plek heeft voor een rolgordijn? Dan bestaat er een zeer compact cassettesysteem voor rolgordijnen die direct op het glas of in de rubber van het raam kan worden geplaatst.

Screenrolgordijnen

Of specifiek zonwering?Dit kan zowel aan de binnen- en buitenzijde. Screenrolgordijnen zijn perfect in onderhoud en werken isolerend.

XL rolgordijn

Heeft u juist een modern huis met grote raampartijen? Een speciaal XL rolgordijn biedt dan de oplossing.Met onze hedendaagse collecties, kan u alle kanten uit!

 

Alle soorten kunt u eerst bij ons in de showroom komen bekijken. We geven garanties tot 10 jaar, zo overtuigd zijn wij van onze kwaliteit!  Vooral als het over een gordijn gaat dat dagelijks op en neer gaat.

Ook voor dit soort gordijn, komen wij langs om de gepaste stof en kleur te vinden die voldoet aan uw wensen!